Afhøvling

Skæreplanker

Uanset om man bruger skæreplanker af træ eller plastik, vil der med tiden komme ridser og revner i overfladen.

Der kan aflejres meget skidt og bakterier i slidte skæreplanker, og de kan blive misfarvede og lugte grimt, hvilket giver gode vækstbetingelser for bakterier.

For at holde skæreplankerne rene og pæne, så plankerne kan holde i mange år og til enhver tid kan leve op til Fødevarestyrelsens hygiejnekrav, skal de serviceres jævnligt. Hvor ofte afhænger af, hvor meget plankerne bruges, men vi anbefaler tre til seks måneders interval for plast og 12 måneders interval for træ.

afhøvling af skæreplanker
afhøvling af huggeblokke

Huggeblokke

De fleste slagtere er gået over til plasticplanker, og derfor har mange af fortidens fine gamle huggeblokke endt tilværelsen i baglokalet. Det er synd, for huggeblokke kan være dekorative og anvendelige til andre formål, eksempelvis til udstilling af varer, servering af smagsprøver mv.

Det kræver ekspertise at forvandle en udtjent huggeblok til et elegant udstillingsbord, men den opgave klarer Studsgård Blokservice også.

Vi afhøvler blokken, så alle ridser og revner forsvinder, og til slut efterbehandles den med tre gange linolie. Og voila, så er huggeblokken klar til et nyt liv i rampelyset.

Bageriborde

Bageriborde er ofte lavet i bøgetræ, som med tiden får ridser og revner, hvor der kan aflejres masser af bagerester og bakterier.

For at leve op til Fødevarestyrelsens hygiejnekrav anbefaler vi, at bageriborde vedligeholdes hvert år.

afhøvling af bageriborde

Bestil afhøvling

Så gør vi sådan, når vi høvler vore planker ...
Når det er ved at være tid til, at skæreplanken, bageribordet eller huggeblokken skal serviceres, ringer du blot til Studsgård Blokservice eller udfylder kontaktformularen.

Vi kommer ud til dig med vores mobile værksted, og planker/borde/blokke vil blive afhøvlet, så alle ridser og revner forsvinder. Den operation foregår som regel udenfor, da det kan svine lidt.

Efterfølgende vil de nyslebne træoverflader blive efterbehandlet med linolie, hvorimod plastoverflader ikke kræver yderligere behandling.

Efter afhøvling og servicering vil planker/borde/blokke fremstå som nye - endda med forlænget levetid, da overflader, der vedligeholdes jævnligt, holder fire til fem gange længere end ikke vedligeholdte.  Afhøvling af/bestilling af - Vælg herunder:


  Bestil afhøvling
  close slider

   Bestil afhøvling

   Ønsker du afhøvling, kan du herunder bestille.... du kan også ringe direkte til mig på telefon:

   26 67 00 20   Afhøvling af/bestilling af - Vælg herunder: