Om

Blokservice i 1/3 århundrede

Studsgård Blokservice drives i dag af Jakob Trolle, søn af den tidligere indehaver, Ole Christian Christensen. Men fortællingen om Studsgård Blokservice tog sin begyndelse allerede i 1987, hvor Ole Christian Christensen fra den lille by Studsgård, heraf navnet, i en halvgammel Toyota HiAce pakket med det rigtige værktøj, en kæmpe madpakke og masser af skabertrang kørte ud i det blå for at videreføre en lille afhøvlingsvirksomhed, som han havde overtaget efter sin bror.

De første kunder

Ole opsøgte kunderne én for én, hvor han tilbød at afhøvle deres ofte slidte og meget ridsede skæreplanker, og både slagtere og supermarkeder fandt snart ud af, at det godt kunne svare sig at få de gamle planker slebet i stedet for at købe nye.

Der blev høvlet og udvekslet historier i både øst og vest, for der var bud efter Ole Christian Christensen og den gamle HiAce i hele Danmark, og med tiden udvidede han virksomheden til også at omfatte salg af nye planker.

afhøvle af ridsede skæreplanker
Service af plasticplanker

Fra træ til plastic

I de første mange år var det træplanker, som Studsgård Blokservice solgte og servicerede for kunderne, men for 10-15 år siden gik mange slagtere og supermarkeder over til de mere slidstærke og hygiejniske plasticplanker.

Ole Christian Christensen fik hurtigt specialiseret sig i salg og afhøvling af plastplanker også, og han drev Studsgård Blokservice helt frem til sin død i januar 2021.

Fra far til søn

Det er ikke en overdrivelse, at Ole Christian Christensens søn, Jakob Trolle, fik både afhøvlingsteknik og kundekontakt ind med modermælken, for lige siden han var en lille dreng, har han været med sin far på job.

Uddannet pædagog

Og selvom Jakob Trolle i første omgang valgte en uddannelse som pædagog og i flere år arbejdede på en institution for kriminelle unge, så var han altid med på sidelinjen i Studsgård Blokservice.

Indehaver

I 2018 valgte Jakob Trolle at gå mere aktivt ind i virksomheden, og i forbindelse med farens død besluttede han sig for at videreføre Studsgaard Blokservice i hans ånd.

Pædagogjobbet er lagt på hylden, og Jakob Trolle er nu fuldt beskæftiget som indehaver af Studsgård Blokservice.

Jakob Trolle - Studsgaard Blokservice
Bestil afhøvling
close slider

    Bestil afhøvling

    Ønsker du afhøvling, kan du herunder bestille.... du kan også ringe direkte til mig på telefon:

    26 67 00 20    Afhøvling af/bestilling af - Vælg herunder: