Skæreplanke plast til delikatessedisken

Uanset om man bruger skæreplanker af træ eller plastic, vil der med tiden komme ridser og revner i overfladen. Der kan aflejres meget skidt og bakterier i slidte skæreplanker, og de kan blive misfarvede og lugte grimt, hvilket giver gode vækstbetingelser for bakterier.

For at holde skæreplankerne rene, så der ikke overføres bakterier til fødevarerne, og så plankerne til enhver tid kan leve op til Fødevarestyrelsens hygiejnekrav, skal de serviceres jævnligt. Hvor ofte afhænger af, hvor meget plankerne bruges, men vi anbefaler tre til seks måneders interval for plast og 12 måneders interval for træ.
Bestil

Beskrivelse

Når det er tid til service af skæreplanker, kommer Studsgård Blokservice ud til jer.

Plankerne vil blive afhøvlet, så alle ridser og revner forsvinder, og det vil blive gjort på stedet, typisk udenfor, da det kan svine lidt.

Planker i træ skal efterbehandles med linolie, hvorimod plastplanker ikke kræver yderligere behandling.

Efter afhøvling og servicering vil plankerne fremstå som nye - endda med forlænget levetid, da planker, der vedligeholdes jævnligt, holder fire til fem gange længere end ikke vedligeholdte planker.

Skriv eller slå på tråden, så du kan få afhøvlet, eller nye planker.

Bestil



    Afhøvling af - Vælg herunder:


    Bestil afhøvling
    close slider

      Bestil afhøvling

      Ønsker du afhøvling, kan du herunder bestille.... du kan også ringe direkte til mig på telefon:

      26 67 00 20



      Afhøvling af/bestilling af - Vælg herunder: